Een minilening van Ferratum

Door | 10 maart 2012

Soms heeft u helemaal geen grote persoonlijke lening nodig maar heeft u slechts een klein bedrag nodig voor een korte periode. Een minilening van Ferratum biedt dan uitkomst voor u. Met een Ferratum minilening kunt u gemakkelijk en veilig een klein bedrag tussen de € 50,-  en € 200,-  lenen. Met een terugbetalingstermijn van tussen de 15 tot 30 dagen bent u snel en eenvoudig van de minilening weer af. Minileningen van Ferratum – gemakkelijk, eenvoudig en veilig

 

Wat is de minilening van Ferratum?

De minilening van Ferratum is een klein krediet of minikrediet. Het is een snelle lening die u kunt aanvragen via het internet of via een sms. Het kredietbedrag van een minilening is tussen de € 50,- en € 200,-. Het is dus echt een kleine lening. De lening dient u ook binnen een kleine periode weer terug te betalen. De terugbetalingstermijn varieert tussen de 15 tot 30 dagen. Deze termijn is geheel afhankelijk van het bedrag wat u leent. Hoe groter het bedrag, des te langere terugbetalingsperiode u heeft. Deze minilening is uitermate geschikt als u plots wordt geconfronteerd met onverwachte uitgaven of een tijdelijk gat in uw budget voor enkele dagen of weken. De minilening kan dienen als voorschot op uw salaris, zodat u niet stil hoeft te zitten totdat u alles terugbetaald heeft.

 

De leentabel voor een minilening van Ferratum.

Onderstaand vindt u de leentabel voor een minilening van Ferratum. Bij elk bedrag ziet u aangeven wat de maximale termijn is wat u mag lenen en wat de aanvullende kosten voor de minilening zijn. Deze kosten zijn de totale kosten bovenop uw leenbedrag. Als u bijvoorbeeld een bedrag leen van € 150,- dan dient u deze binnen 30 dagen terug  te betalen. Daarnaast dient u ook de kosten ad € 37,50 te betalen. In totaal kost het lenen van € 150,- u dan € 187,50.

BedragTermijnKostenTotaal
50,00 €15 dagen10,00 €60,00 €
100,00 €15 dagen20,00 €120,00 €
150,00 €30 dagen37,50 €187,50 €
200,00 €30 dagen49,99 €249,99 €

* houdt u rekening dat de genoemde bedragen, termijnen en kosten kunnen veranderen. Voor het meest actuele overzicht verzoeken wij u vriendelijk te kijken op de website van Ferratum. U kunt het leenoverzicht voor een minilening hier vinden. Wilt u 100 euro lenen? Ferratum.be kan u helpen!

 

Zoals u kunt zien in de leentabel is een minilening niet goedkoop. U moet er dus goed van bewust zijn dat als u een klein bedrag leent u de kosten ook weer terug kunt betalen op de korte termijn. Kunt u dit niet dan kunt u ook kijken naar een persoonlijke lening. Deze leningsvorm biedt een langere looptijd en meer mogelijkheden met terugbetalen.

 

Voor wie is de minilening van Ferratum?

Een minilening kan voor iedereen makkelijk zijn. U moet er wel rekening mee houden dat u getoetst kunt worden. Immers u moet het wel kunnen terugbetalen. De minilening hiervoor van Ferratum is geheel gericht op België. U kunt hem daarom ook alleen als Belgische ingezetene aanvragen. Komt u uit Nederland dan zijn er voor u ook mogelijkheden. Wilt u een klein bedrag lenen dan zijn hiervoor meerdere aanbieders. Vraag nu je minilening aan via SMS of online

 

minilening