Persoonlijke lening aanvragen bij Kredietpartner

Door | 10 maart 2012

“Waarom wachten om uw grote of kleine dromen waar te maken?” is de slogan van Kredietpartner, een Belgische aanbieder van consumentenkrediet. Men heeft hierin wel gelijk. Waarom zou u een auto in een keer willen betalen terwijl u hiervoor een gespecialiseerde persoonlijke lening kunt aanvragen. Waarom zou u uw verbouwing in een keer betalen terwijl u ook hiervoor een op maat gemaakte persoonlijke lening kunt krijgen. Met een persoonlijke lening van Kredietpartner gunt u uzelf wat  financiële ruimte met een lening op afbetaling. Zodra u een persoonlijke lening bij Kredietpartner heeft afgesloten ontvangt u binnen enkele dagen het geld wat u voor uw projecten nodig heeft, op uw rekening gestort. Daarna betaalt u de persoonlijke lening in kleine stukjes terug.

 

Wat is een persoonlijke lening bij Kredietpartner?

Een persoonlijke lening is een lening of krediet op afbetaling waarmee u de mogelijkheid heeft om snel en eenvoudig geld te lenen. Een persoonlijke lening bij Kredietpartner kent een krediet tussen € 500,- en € 90.000,-. De persoonlijke lening is daarnaast op afbetaling en een lening waarover u geen verantwoording hoeft af te leggen. U hoeft dus niet aan aan Kredietpartner aan te geven waarvoor u het geld van de persoonlijke lening gaat gebruiken.

 

Waarvoor dient een persoonlijke lening van Kredietpartner?

De persoonlijke lening van Kredietpartner is een krediet op afbetaling wat u in privé heeft. Dit krediet kunt u gebruiken voor uw persoonlijke uitgaven. Zo kunt u de persoonlijke lening gebruiken voor de inrichting van uw nieuwe woning of het aankopen van een televisie of koelkast. Ook kunt u de persoonlijke lening gebruiken om bijvoorbeeld onvoorziene uitgaven te betalen.

persoonlijke leningEen persoonlijke lening moet altijd wel afbetaald worden. Met een persoonlijke lening van Kredietpartner kan in overleg bepaald worden welk bedrag u maandelijks terug dient te bepalen. Hierdoor wordt uw budget niet teveel belast en kunt u het altijd wel terugbetalen. Samen met Kredietpartner wordt ervoor gezorgd dat het afbetalen van uw persoonlijke lening geen zorg is en dat u heerlijk comfortabel kunt leven.

 

Waar kan ik de persoonlijke lening aanvragen?

U kunt de persoonlijke lening heel eenvoudig aanvragen via de volgende link. U komt dan automatisch op de aanvraagpagina van Kredietpartner terecht. Op de aanvraagpagina moet u een 6-tal stappen doorlopen om uw persoonlijke lening aan te vragen. In de eerste stap geeft u aan wat voor soort lening u wilt aanvragen. Voor een persoonlijke lening kiest u hierbij voor de optie “lening op afbetaling”. Daarna vult u het doel van de lening alsmede het bedrag en de wat u graag zou willen lenen. Vervolgens kiest u de door uw gewenste aflossingsstructuur voor een persoonlijke lening. Kredietpartner doet hierop u automatisch een voorstel. Hierbij geeft men aan wat de maandelijkse aflossingstermijn is bij de door u gekozen looptijd van de persoonlijke lening. Daarnaast geeft men ook de JKP, of te wel het Jaarlijkse Kosten Percentage. Dit wordt ook wel de debetrente genoemd.

In de vervolgstappen wordt er gevraagd om uw persoonlijke gegevens zoals contactgegevens, beroepsgegevens, inkomstengegevens en een overzicht van uw bestaande leningen. Zodra u alles heeft ingevuld vraagt u de persoonlijke lening aan en kunt u uw krediet binnen 1 dag geregeld hebben.

 

Kan ik voor een persoonlijke lening ook persoonlijk in contact komen met Kredietpartner?

Ondanks dat Kredietpartner een verstrekker van persoonlijke leningen via het internet is kunt ook persoonlijk met hun in contact komen. Kijk voor de contactgegevens op de website van Kredietpartner. Via de daarop genoemde telefoonnummers kunt u informatie inwinnen alvorens u een geheel vrijblijvende offerte aanvraagt voor een persoonlijke lening.